غذاهای بیماران - An Overview

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کدو حلوایی خرد شده را با عصاره مرغ به سبزیجات اضافه کرده و ۱.۵ لیتر آب به قابلمه بیفزایید.

متخصصین تغذیه باید بیمار را در نگهداری غذاهایی که خوردن آنها راحت تر است مثل میوه کنسرو شده، ماست، پودینگ و یا مکمل های تغذیه ای موجود تشویق کنند، زیرا این غذاها در تمام مواقع در دسترس هستند؛ بخصوص در روزهایی که بیماران با پزشکان خود قرار ملاقات داشته و یا زمانی که برای مدت طولانی از خانه بیرون هستند.

مصرف غذاهای پر فیبر از طریق کاهش یبوست و کاهش مدت زمان تماس مواد سرطان زا با دیوار روده بزرگ، سبب کاهش خطر بروز سرطان کولون می گردد.

برای کسانی که از سرطان رنج می برند، موز می تواند یک مکمل غذایی فوق العاده باشد.

۸ ریشتری در پاکستان (۲۱ شهریور ۱۴۰۳) ترافیک نیمه‌سنگین در میدان‌های شهید فهمیده و آزادی و تمامی معابر اصلی اطراف حرم امام‌رضا(ع) (۲۱ شهریور ۱۴۰۳) اعمال‌قانون ۱۶۳۲ خودروی حادثه‌ساز در مشهد

تمام سلول‌های بدن برای عملکرد به آب نیاز دارند. در طی شیمی درمانی ممکن است آب بدن از طریق استفراغ یا اسهال از دست برود، بنابراین بیمار باید هر روز حدود هشت لیوان آب بنوشد تا مطمئن شود که تمام سلول‌های بدن آب مورد نیاز خود را دریافت می‌کنند.

بدیهی است با توجه به اهمیت نقش تغذیه در طول شیمی درمانی رعایت یک رژیم غذایی سالم بعد از آن نیز الزامی است. در واقع، برخی از درمان‌های سرطان در افرادی که تغذیه مناسبی دارند و کالری و پروتئین کافی دریافت می‌کنند، بهتر عمل می‌کنند. به این دلیل مصرف موادغذایی زیر اکیدا توصیه می‌شود:

بر کسی پوشیده نیست که رژیم غذایی شما click here بر خطر ابتلا به سرطان تأثیر می گذارد.

مجله کوروش محتواهای جامع و به روزی از آموزش های آشپزی، سبک زندگی، سلامت، فیلم و سریال و علم و تکنولوژی به شما ارائه می دهد.

دوم، توت فرنگی های رسیده نرم هستند و برای کسانی که مشکل بلع متوسط ​​دارند، ایده آل هستند.

نشاسته ذرت را اضافه کرده و تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهد.

جهت بیمارانی که رژیم مایعات یا رژیم مایعات صاف دارند سه وعده غذایی اصلی و سه میان وعده از مواد غذایی یا غذا‌های مجاز.

اگر چه دریافت پروتئین کافی درحد مقدار توسعه شده روزانه، از نیازهای واقعی انسان به حساب می آید اما مصرف رژیم غذایی پر پروتئین، معمولا با دریافت چربی زیاد و فیبر کم همراه است. اثر پروتئین بر فاکتورهای سرطان زا، وابسته به اندام، نوع تومور، نوع پروتئین و کفایت کالری رژیم غذایی است. به طور کلی با افزایش مصرف پروتئین تا سه برابر موردنیاز تومور، رشد آن افزایش می یابد ولی با دریافت کمتر پروتئین، رشد آن سرکوب می شود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *